Animatie op festivals e.d.

Superjurjen Feestjes

Zin om jouw evenement of (familie)festival op te vrolijken met een animatie door Superjurjen?


Momenteel bieden we verschillende formules aan. Je vindt hieronder een opsomming met wat extra uitleg. Prijzen zijn enkel op vraag te verkrijgen.

Belangrijk:
* Elke animatie werkt volgens het principe 'vrije inloop' waardoor de kinderen dus zelf kiezen wanneer ze instappen en hoe lang ze deelnemen. We hebben ook 2 bijzondere animaties voor peuters en jonge kleuters
* Elke animatie bevat sowieso (inbegrepen in de prijs) het 'grote spelen'-pakket en de 'kussens & kubussen', waardoor je met een animatie bij superjurjen makkelijk een heel plein kan vullen met toffe materialen voor groot en klein. Meer uitleg over deze pakketten? Zie onderaan de pagina!

* Een leuke en goedkope optie bij onze animaties: een RavotRemork! In't passeren even heerlijk experimenteren met bouwmaterialen, XBlocks, verkleedspullen of Beams. Ideaal als extra stand op jouw festival. Meer uitleg over deze RavotRemorken? Zie onderaan de pagina!
* Nog leuker maar iets duurdere optie bij onze animaties: een OntdekCaravan. Supertof en eindelijk iets voor peuters en jonge kleuters. In't passeren even heerlijk ontdekken en prutsen met tal van materialen die speciaal voor hen uitgekozen werden. We brengen alvast een bordje 'verboden voor 5+' mee! Meer uitleg over deze OntdekCaravans? Zie onderaan de pagina!


Voor de animaties kan je alvast kiezen tussen:

1) beeldhouwen met ytong!
2) draaiende verf!
3) met de naaimachines!
4) boogschieten!
5) speciaal voor PEUTERS: animatie met de FantasieCaravan!
6) speciaal voor PEUTERS: animatie met de SnoezelCaravan!!
7) animatie op maat!

1) beeldhouwen met ytong!

Super stoer en lekker (niet) gevaarlijk. We komen langs met enkele bakken ytong, zagen, hamers, beitels, planken, spijkers, ... en laten de kinderen een leuk kunstwerkje maken. We gaan volledig voor het principe van de 'vrije inloop'. Elk kind kiest dus hoe lang hij beitelt. Eens klaar, zetten we het resultaat met een spijker vast op een plank en kunnen de kinderen het meenemen naar huis. Iedereen die wil, komt langs. Handig vanaf 4 jaar. Veel ouders kunnen zich niet inhouden en eindigen vaak zelf met een blok en een beitel in hun hand. Daar genieten wij natuurlijk dubbel van!

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

2) draaiende verf!

Creatief met (weinig) verf! We komen langs met 2 draaitafels een blower en een heleboel plankjes, papier, verf en spuiten. We kleven een plank of een blad op de draaitafel. De kinderen kunnen vervolgens experimenteren met de verf en de spuiten en ontdekken wat dat teweegbrengt op hun draaiende plank/blad. Om alles goed droog te krijgen, gaan ze voor een (springkasteel)blower staan die met volle kracht hun plank/blad droog blaast. Het lijkt wel een storm! We voorzien schorten zodat de kinderen geen (of toch zo weinig mogelijk) verf op hun kleren krijgen.


3) met de naaimachines!

Met enkele échte naaimachines maken de kinderen zelf in een wip een draagtas. Eerst kiezen ze een leuk stofje uit ons stoffenaanbod uit. Ze knippen een stuk af en stikken de lappen stof vervolgens aan elkaar. Nadien zetten ze er nog enkele (knoops)gaten in zodat de ‘oren’ erdoor kunnen. Klaar! Nu enkel nog wat heerlijk showen met hun zelfgemaakte zak.


Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

4) boogschieten!

We komen langs met enkele stevige volwassenbogen en kinderbogen. Daarnaast brengen we rozen, een heleboel pijlen en een beschermingsnet mee. Aan de langskomende kinderen geven we telkens kort een woordje uitleg en laten hen vervolgens experimenteren met het boogschieten. Afhankelijk van het aantal kinderen, groeit dit uit tot kleine schietwedstrijdjes. We houden graag het principe van ‘vrije inloop’ aan, dus laten die wedstrijdjes nooit lang duren.

5) speciaal voor PEUTERS: animatie met de FantasieCaravan!

Eindelijk iets voor peuters en jongen kleuters! Koken, wassen, plassen, kammen, douchen, relaxen, verzorgen, frietjes bakken, vissen vangen, gewichten heffen, acrobatentoeren en vooral ferm doen alsof! Alles kan met de FantasieCaravan. De Caravan vormt letterlijk en figuurlijk de basis van uren ravotplezier! Superjurjen is peuterexpert en begeleidt de kinderen en hun ouders mee in de heerlijke wereld van de Fantasie!
(Deze OntdekCaravan kan ook zonder de begeleiding van superjurjen gehuurd worden. Dan komen wij hem voor jou brengen, opzetten, terug opruimen en afhalen. Je zorgt hierbij zelf voor begeleiding zodat de materialen niet stuk of verloren geraken.)

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

6) speciaal voor PEUTERS: animatie met de SnoezelCaravan!

Eindelijk iets voor peuters en jongen kleuters! De SnoezelCaravan is een echte ontdekplek waarbij we heel wat zintuigen prikkelen. Voelen, ruiken, horen, kijken en vooral experimenteren met allerlei uiteenlopende materialen. Vullen, rollen, legen, draaien, duwen, trekken, knijpen, kijken, wrijven, scheppen, persen, rammelen, passen, harken, ponsen, trommelen, klikken, plakken, schuiven,... peuters blijven bezig! De Carvan vormt letterlijk en figuurlijk de basis van uren ravotplezier! Superjurjen is peuterexpert en begeleidt de kinderen en hun ouders mee in de heerlijke wereld van het snoezelen en ontdekken!
(Deze OntdekCaravan kan ook zonder de begeleiding van superjurjen gehuurd worden. Dan komen wij hem voor jou brengen, opzetten, terug opruimen en afhalen. Je zorgt hierbij zelf voor begeleiding zodat de materialen niet stuk of verloren geraken.)

7) Animatie op maat!

Heb je een leuk idee maar werk je het niet graag alleen uit? Heb je geen idee maar wil je iets in een specifiek thema? Neem contact met ons op en samen komen we er uit!


Superjurjen feestjes

Voor de extra's kan je alvast kiezen tussen:

RavotRemork: afhalen zonder animatie of laten meebrengen bovenop een animatie:

1) BouwRemork!
2) BlocksRemork!
3) VerkleedRemork!
4) BeamsRemork!


OntdekCaravan: levering zonder animatie of laten meebrengen bovenop een animatie:

1) FantasieCaravan! speciaal voor PEUTERS
2) SnoezelCaravan! speciaal voor PEUTERS

Op zoek naar een klein extraatje, dat je door jouw eigen mensen kan laten begeleiden?
Huur dan een van onze RavotRemorken! Plezier verzekerd aan een hele mooie prijs! (Indien je ze boekt samen mét een animatie, dan wordt het nog makkelijker en goedkoper!)

1) BouwRemork!

Experimenteren, bouwen, ontdekken, plooien, passen, duwen en trekken met een BouwRemork vol planken, klemmen, buizen, darmen, balken, zeilen, ... kortom: alles wat je nodig hebt. De kinderen gebruiken de Remork als basis om mee aan de slag te gaan. Uren Ravot plezier!

De BouwRemork kan geleverd worden of nog goedkoper: afgehaald worden door jouw diensten. Of we brengen ze mee bovenop een geboekte animatie! Ze is eenvoudig op te zetten en via het stappenplan binnenin ook eenvoudig terug op te ruimen.

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

2) BlocksRemork!

Nog meer bouwen. Steviger en Hoger! Met de Blocks uit de BlockRemork kan je de zotste ideeën uitwerken. Bouw een ijsjessalon, een bunker of zelfs een appartementsgebouw. Een evenwichtsparcours? Of gewoon gezellig heen en weer zeulen. Met de Blocks geraak je nooit uitgespeeld.

De BlocksRemork kan geleverd worden of nog goedkoper: afgehaald worden door jouw diensten. Of we brengen ze mee bovenop een geboekte animatie! Ze is eenvoudig op te zetten en via het stappenplan binnenin ook eenvoudig terug op te ruimen. Een handig voordeel: de BeamsRemork kan ook zonder remorque gehuurd worden. Klinkt gek, maar daarmee bedoelen we dat we de karren met Beams ook gewoon in jouw camionette kunnen laden. Altijd handig voor wie niet graag met een/onze remorque rijdt.3) VerkleedRemork!

Een dokter? Of liever een Prinses? Een voetballer? Of liever een clown? Brillen, hoeden, kransen, allerlei attributen, zelfs schminkpotloden. Met de VerkleedRemork blijf je ontdekken!

De VerkleedRemork kan geleverd worden of nog goedkoper: afgehaald worden door jouw diensten. Of we brengen ze mee bovenop een geboekte animatie! Ze is eenvoudig op te zetten en via het stappenplan binnenin ook eenvoudig terug op te ruimen.

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

4) BeamsRemork!

Plooien, passen, verstevigen, aan elkaar hangen, puzzelen, bouwen, instorten, ... met onze FlexiBeams blijf je aan de slag. Lekker licht, dus deze keer zo goed als geen risico op botsen en builen. In combinatie met onze 'extra spullen-bak' uren speelplezier gegarandeerd. Je hebt er niet eens een zwembad voor nodig!

De BeamsRemork kan geleverd worden of nog goedkoper: afgehaald worden door jouw diensten. Of we brengen ze mee bovenop een geboekte animatie!
Een handig voordeel: de BeamsRemork kan ook zonder remorque gehuurd worden. Klinkt gek, maar daarmee bedoelen we dat we de karren met Beams ook gewoon in jouw camionette kunnen laden. Altijd handig voor wie niet graag met een/onze remorque rijdt.


Op zoek een stevige extra hoek speciaal voor Peuters en Jonge kleuters? Je wil het graag door jouw eigen mensen laten begeleiden?
Huur dan een van onze OntdekCaravans! Plezier verzekerd aan een hele mooie prijs! (Indien je ze boekt samen mét een animatie, dan wordt het nog makkelijker en goedkoper!)
Het opstellen en afbreken van de OntdekCaravans moet sowieso door superjurjen gebeuren. Daardoor zijn deze OntdekCaravans een stukje duurder en kunnen ze dus niet in afhaal gehuurd worden.

1) FantasieCaravan

Eindelijk iets voor peuters en jongen kleuters! Koken, wassen, plassen, kammen, douchen, relaxen, verzorgen, frietjes bakken, vissen vangen, gewichten heffen, acrobatentoeren en vooral ferm doen alsof! Alles kan met de FantasieCaravan. De Caravan vormt letterlijk en figuurlijk de basis van uren ravotplezier! Superjurjen is peuterexpert en maakte de FantasieCaravan helemaal naar z'n eigen zin!

De FantasieCaravan wordt door superjurjen geleverd en opgesteld, opgeruimd en terug afgehaald. Je zorgt hierbij zelf voor begeleiding tijdens jouw evenement zodat de materialen niet stuk of verloren geraken. We kunnen de FantasieCaravan ook meebrengen en opstellen/opruimen bovenop een geboekte animatie!

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

2) SnoezelCaravan!

Eindelijk iets voor peuters en jongen kleuters! De SnoezelCaravan is een echte ontdekplek waarbij we heel wat zintuigen prikkelen. Voelen, ruiken, horen, kijken en vooral experimenteren met allerlei uiteenlopende materialen. Vullen, rollen, legen, draaien, duwen, trekken, knijpen, kijken, wrijven, scheppen, persen, rammelen, passen, harken, ponsen, trommelen, klikken, plakken, schuiven,... peuters blijven bezig! De Carvan vormt letterlijk en figuurlijk de basis van uren ravotplezier! Superjurjen is peuterexpert en maakte de FantasieCaravan helemaal naar z'n eigen zin!

De SnoezelCaravan wordt door superjurjen geleverd en opgesteld, opgeruimd en terug afgehaald. Je zorgt hierbij zelf voor begeleiding tijdens jouw evenement zodat de materialen niet stuk of verloren geraken. We kunnen de SnoezelCaravan ook meebrengen en opstellen/opruimen bovenop een geboekte animatie!


Wat zijn de inbegrepen pakketten bij elke animatie?

Het gratis 'grote spelen'-pakket?

Speelde je al eens een ‘Wie is het’ in het groot? Of een ‘mikado’ met de lengte van een bezemsteel? Een ‘bibberspiraal’ met een claxon van een auto? ‘kaplablokken’ zo groot dat je er bijna een écht kasteel kan mee bouwen?

Wriemel springplank

De gratis 'kussens & kubussen'

We vullen onze aanhangwagen helemaal op met onze kubussen en kussens. Lekker chillen of liever een stevig kussengevecht? Puzzelen of een spelletje spelen met de kubussen? Super tof materiaal!
Wriemel springplank