Animatie op festivals e.d.

Superjurjen Feestjes

Zin om jouw evenement of (familie)festival op te vrolijken met een animatie door Superjurjen?


Momenteel bieden we verschillende formules aan. Je vindt hieronder een opsomming met wat extra uitleg. Prijzen zijn enkel op vraag te verkrijgen.

Belangrijk:
* Elke animatie werkt volgens het principe 'vrije inloop' waardoor de kinderen dus zelf kiezen wanneer ze instappen en hoe lang ze deelnemen.
* Elke animatie bevat sowieso (inbegrepen in de prijs) het 'grote spelen'-pakket en de 'kussens & kubussen', waardoor je met een animatie bij superjurjen makkelijk een heel plein kan vullen met toffe materialen voor groot en klein. Meer uitleg over deze pakketten? Zie onderaan de pagina!


Voor de animaties kan je alvast kiezen tussen:

1) beeldhouwen met ytong! (momenteel onze topper)
2) draaiende verf!
3) boogschieten!
4) met de naaimachines!
5) animatie op maat!

1) beeldhouwen met ytong!

Super stoer en lekker (niet) gevaarlijk! We brengen een hele tafel vol zagen, hamers, beitels, vijlen en ytongblokken. Vervolgens kunnen de kinderen zich volledig laten gaan om tot een plezant en kunstig resultaat te komen. We bevestigen het werkje op een plank en de kinderen kunnen het zo mee naar huis nemen. Een mooie herinnering aan een mooie namiddag!

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

2) draaiende verf!

Heerlijke experimenteren met een draaitafel en verfspuiten en dit laten drogen met behulp van een springkasteel-blower. Het lijkt wel een storm. Het werkje, gemaakt op een plank, krijgen de kinderen mee naar huis.


3) boogschieten!

Met échte bogen en échte pijlen een spannende wedstrijd houden of gewoon gezellig oefenen? We hebben verschillende soorten bogen zodat zowel volwassenen als kinderen aan hun trekken komen.


Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

4) met de naaimachines!

Met échte naaimachines maken de kinderen zelf in een wip een draagtas. Eerst een leuk stofje uit ons stoffenaanbod kiezen en afknippen. Vervolgens de lappen stof aan elkaar stikken. Nog enkele (knoops)gaten erin zetten zodat de 'oren' er door kunnen. Klaar! En dan heerlijk showen met hun zelfgemaakte zak.

5) Animatie op maat!

Heb je een leuk idee maar werk je het niet graag alleen uit? Heb je geen idee maar wil je iets in een specifiek thema? Neem contact met ons op en samen komen we er uit!


Superjurjen feestjesOp zoek naar een klein extraatje, dat je door jouw eigen mensen kan laten begeleiden?

Huur dan een van onze RavotRemorken! Plezier verzekerd aan de helft van de prijs van een animatie! (Indien je ze boekt samen mét een animatie, dan wordt de korting nóg groter)

1) BouwRemork!

Experimenteren, bouwen, ontdekken, plooien, passen, duwen en trekken met een BouwRemork vol planken, klemmen, buizen, darmen, balken, zeilen, ... kortom: alles wat je nodig hebt. De kinderen gebruiken de Remork als basis om mee aan de slag te gaan. Uren Ravot plezier!

De BouwRemork kan geleverd worden of nog goedkoper: afgehaald worden door jouw diensten. Ze is eenvoudig op te zetten en via het stappenplan binnenin ook eenvoudig terug op te ruimen.

Superjurjen feestjes
Superjurjen feestjes

2) FantasieRemork!

Koken, wassen, plassen, kammen, relaxen, verzorgen, vissen en genieten. Alles kan met de FantasieRemork. Ook hier vormt de Remork letterlijk en figuurlijk de basis van uren Ravot plezier!

De FantasieRemork kan enkel geleverd en door ons opgezet/opgeruimd worden. Daardoor is ze een stukje duurder om te huren. Een tip: indien je ze als extra optie huurt bij een animatie van superjurjen, wordt ze een pak goedkoper en heb je meteen een heel fijne extra stand om tal van kinderen te animeren!


3) SnoezelRemork!

Voelen, ruiken, horen, rusten, ontspannen, prikkelen, experimenteren,... Die SnoezelRemork doet zóveel deugd! Het snoezelen gebeurt vooral in de Remork met tal van materialen. Uren Ravot plezier!

De SnoezelRemork kan enkel geleverd en door ons opgezet/opgeruimd worden. Daardoor is ze een stukje duurder om te huren. Een tip: indien je ze als extra optie huurt bij een animatie van superjurjen, wordt ze een pak goedkoper en heb je meteen een heel fijne extra stand om tal van kinderen te animeren!

Superjurjen feestjes
Wat zijn de inbegrepen pakketten bij elke animatie?

Het gratis 'grote spelen'-pakket?

Speelde je al eens een ‘Wie is het’ in het groot? Of een ‘mikado’ met de lengte van een bezemsteel? Een ‘bibberspiraal’ met een claxon van een auto? ‘kaplablokken’ zo groot dat je er bijna een écht kasteel kan mee bouwen?

Wriemel springplank

De gratis 'kussens & kubussen'

We vullen onze aanhangwagen helemaal op met onze kubussen en kussens. Lekker chillen of liever een stevig kussengevecht? Puzzelen of een spelletje spelen met de kubussen? Super tof materiaal!
Wriemel springplank